2003

SasiTAUNKalender JawaTAUNSasi
Jum. LakhirBe 1936Penanggalan JawaBe 1936Rejeb
Jumada-II1424 H   1424 HRajab
 
< julAugustus 2003sep >
Ma
Senèn
Di
Selâsâ
Wo
Rebo
Do
Kemis
Vr
Jemuwah
Za
Setu
Zo
Minggu
28
kliwon 29
28
29
legi 30
29
30
paing 1
30
31
pon 2
1
1
wagé 3
2
2
kliwon 4
3
3
legi 5
4
4
paing 6
5
5
pon 7
6
6
wagé 8
7
7
kliwon 9
8
8
legi 10
9
9
paing 11
10
10
pon 12
11
11
wagé 13
12
12
kliwon 14
13
13
legi 15
14
14
paing 16
15
15
pon 17
16
16
wagé 18
17
17
kliwon 19
18
18
legi 20
19
19
paing 21
20
20
pon 22
21
21
wagé 23
22
22
kliwon 24
23
23
legi 25
24
24
paing 26
25
25
pon 27
26
26
wagé 28
27
27
kliwon 29
28
28
legi 1
29
29
paing 2
1
30
pon 3
2
31
wagé 4
3
1
kliwon 5
4
2
legi 6
5
3
paing 7
6
4
pon 8
7
5
wagé 9
8
6
kliwon 10
9
7
legi 11
10

Javaanse Immigratie9 augustus (113 jr, 1890-2003)
Indonesia Merdeka17 augustus (Indonesia 58 jr onafhankelijk, 1945-2003)