2006

Sasi TAUN Kalender Jawa TAUN Sasi
Jum. Lakhir Alip1939 Penanggalan Jawa Alip1939 Rejep
Jumada-II 1427 H       1427 H Rajab
 
< jun Juli 2006 aug >
Ma
Senèn
Di
Selâsâ
Wo
Rebo
Do
Kemis
Vr
Jemuwah
Za
Setu
Zo
Minggu
26
wagé 29
29
27
kliwon 30
30
28
legi 1
1
29
paing 2
2
30
pon 3
3
1
wagé 4
4
2
kliwon 5
5
3
legi 6
6
4
paing 7
7
5
pon 8
8
6
wagé 9
9
7
kliwon 10
10
8
legi 11
11
9
paing 12
12
10
pon 13
13
11
wagé 14
14
12
kliwon 15
15
13
legi 16
16
14
paing 17
17
15
pon 18
18
16
wagé 19
19
17
kliwon 20
20
18
legi 21
21
19
paing 22
22
20
pon 23
23
21
wagé 24
24
22
kliwon 25
25
23
legi 26
26
24
paing 27
27
25
pon 28
28
26
wagé 29
29
27
kliwon 1
1
28
legi 2
2
29
paing 3
3
30
pon 4
4
31
wagé 5
5
1
kliwon 6
6
2
legi 7
7
3
paing 8
8
4
pon 9
9
5
wagé 10
10
6
kliwon 11
11

Keti Koti za. 1 juli (143 jr, 1863 - 2006)